Projekt ny og bedre livsstil – kapitel 1

Første dag tilbage på kontoret (av), første dag i allersidste sommermåned (av av), første kig på bankbogen efter lidt for lystig ferielivsstil (av av av!!!) August, du er ikke min ven!

Jeg har alle gode intentioner om, at det er nu, jeg bliver voksen og fornuftig (okay, voksen er måske lige lovligt ambitiøst. Men så fornuftig i hvert fald. Bare en smule …) Bankrådgivertype vil helt sikkert sætte pris på livsstilsændringen, men det er bare som om, at pengene bruger sig selv, mens jeg sover (eller er fuld).

Derfor har jeg gjort det, jeg altid gør, når jeg har haft lidt for uansvarlig omgang med pungen. Jeg har købt en ny, for det er jo videnskabeligt bevist, at en ny neonpung holder bedre på pengene end den gamle, og derfor hjælper det at bruge endnu flere penge på at købe den.

Problemet er bare, at den nye pung ikke har plads til alle mine kort. Eller måske er det nærmere løsningen på problemet? Jeg ved det ikke. De gode intentioner er der nok af, og de har været der før, men jeg har virkelig en plan om at gennemføre planen nu og komme ud af august med overskud – meget realistisk, når jeg i skrivende stund har sådan cirka 372 kroner tilbage på kontoen. Er der nogen, der ved, hvor man kan sælge et organ nutildags?

pung

9 kommentarer til “Projekt ny og bedre livsstil – kapitel 1

 1. Dine nye 10 bud:

  I. Thou shall not shop

  II. Thou shall not go surfing around momondo.dk when you are bored at work

  III. Thou shall not take the art of home cooking in vain

  IV. Remember pasta and ketchup to keep it holy

  V. Honor the ATM and the Debit Card

  VI. Thou shall not eat sushi once a week

  VII. Thou shall not covet thy neighbor’s closet (or Karen Millen’s)

  IX. Thou shall not bear false wittness against thy accountant

  X. Thou shall fully comprehend the power of having a credit card

  Der findes faktisk 10 bud for shopaholics. Who would have thought!?!

  http://hellogiggles.com/the-shopaholics-10-credit-card-commandments

  1. Tak for støtten! Måske vi skal lære dem udenad og fremføre dem ved en lille ceremoni over en portion (hjemmelavet og økonomisk forsvarlig) borsch 🙂

 2. Jeg støtter stærkt op om projektet. Og jeg har slet ikke brugt nogle penge i dag 🙂 det starter godt

 3. Åh nej pinligt… skulle det have været “nogen penge”, fordi der var en benægtelse inden??? 😦

 4. Ahh gode samfundsborgere laver økonomisk cirkulation
  – det må selv grå bankrådgivere erkende… 😉

  Mottoet “Spis, rejs og vær glad – tag til Valby og æd kattemad” – hvem gider det… 🙂 😉

  1. Så hellere tage til Valby og æde stegt flæsk:) Jeg klapper mig selv på skulderen over, at jeg er med til at holde hjulene i gang. Regner dog ikke med nogen applaus fra bankrådgivertype …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: