Det andet køn part II

Dengang min krop var barn – sådan cirka syv år gammel – havde jeg en plastikbold. En flad en, som jeg kunne sparke op mod den hvide mur igen og igen. I flere timer. Så drømte jeg om det, de fleste andre små drenge også drømmer om: at komme på fodboldlandsholdet. Herrelandsholdet, altså. Det var ikke helt gået op for mig, at det muligvis ville blive lidt problematisk. Fordi jeg var meget bange for bolde, som ikke var flade og af plastik. Og selvfølgelig også fordi jeg manglede noget ret essentielt mellem benene.

Det sidste kan man jo købe sig til nu-til-dags. Eller drømme sig til. Ikke fordi jeg som sådan har et ønske om at skifte køn, men min underbevidsthed forvirrer mig engang imellem. Jeg ved ikke, om årsagen til det bunder i, at jeg de første ni år af mit liv rent faktisk troede, at jeg var et hankønsvæsen (og at resten af verden troede det samme takket være grydefrits). Men jeg drømmer tit, at jeg pludselig har noget mellem benene, som ikke plejer at være der. Og jeg er ikke den eneste, ved jeg. Det bekræftede guldfisken, da hun for et stykke tid siden leverede guldsætningen:

‘Når jeg drømmer, jeg har en penis, så er den altid helt slap, og den sidder meget langt nede …’

Mine drømme drejer sig ikke så meget om tilstand og placering, men mere om chokket over, at jeg lige pludselig tilhører begge køn. For i drømme af den særlige karakter er jeg egentlig ikke særlig mandig. Som regel har jeg faktisk kjole på. Men ingen trusser. Så tingenes tilstand er svære at skjule. Det hele er meget skamfuldt og pinligt, men også ret spændende og interessant. Den følelse tror jeg, guldfisken og jeg deler. Måske med en del andre hunkønsvæsner, som har en lige så absurd underbevidsthed som os.

Jeg gad bare virkelig godt vide, om mandspersoner drømmer det samme (eller det modsatte vel egentlig). At pakken pludselig er væk. Eller er der en grund til, at der ikke findes et feminint udtryk for penismisundelse? Måske er vi tilbage ved det evige spørgsmål om, hvorvidt fyre er mere interessante end piger, og bolde er mere interessante end både fyre og piger.

Mentalt er jeg i hvert fald tilbage ved den hvide mur og bolden, der bliver sparket op og vender tilbage igen og igen.

foto

PS: Jeg tror faktisk, at jeg er ved at være klar til at bevæge mig væk fra muren og ud på fodboldbanen for at deltage i det rigtige spil. Også selvom det er med fare for at tabe (og mulighed/chance/risiko for rent faktisk at vinde …)

3 kommentarer til “Det andet køn part II

  1. Meget interessant post! Jeg har aldrig drømt en drøm, hvor jeg havde det modsatte køn, det kunne ellers være interessant tror jeg. Hmm mine mandlige venner har heller aldrig nævnt at have haft den slags drømme, selvom flere af dem har udtrykt ønsker om at prøve den slags drømme… mest for at vide lidt mere om hvordan de skal håndtere det modsatte køn. Hmm hmm hmm føler I jer som mænd, når I drømmer den slags? Bruger I jeres manddom? Spænende emne og ikke et jeg har hørt om før… måske er det ikke noget piger normalt indrømmer overfor fyre?

    1. Jeg tror helt generelt, jeg har svært ved at finde grænsen for, hvad man bør indrømme over for fyre. Men grænser er også så kedelige, så jeg er glad for, at du som ene hane tør dele dine erfaringer på området:)

      Jeg ville egentlig også gerne prøve at drømme det der med, at jeg er 100 procent mand. Men det er jeg aldrig. Jeg er stadig pige i drømmene – bare med ekstra accessory. Jeg tror, det er det, der gør det hele sådan lidt skamfuldt. Og som regel er pakken ikke i brug (bemærk ‘som regel’ – diskret hentydning til, at det er sket ..) Det er mere noget med at skulle på toilettet og så: ‘Hovsa, hvad er det’. Flere gange har det været på toilettet i min gamle børnehave, hvilket nok hænger sammen med min generelle kønsforvirring som barn (Freud kunne helt sikkert sige noget interessant om emnet. Er dog ikke sikker på, jeg tør høre det …)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: