Tips og tricks til en sund start på dagen

Det siges på gaden, at det er populært at blogge om mad. Jeg gør det ikke så tit – primært fordi min mad sjældent går ind under kategorierne paleo/gourmet/raw, eller hvad man ellers kan score gadekredit på i foodster-kvarterer. Selvom jeg kunne holde lange foredrag om frysepizzaers (såvel som toast og syntetsliks) postive indvirkning på livskvaliteten, tvivler jeg på, at det kunne danne grundlag for en decideret madblog.

Men i dag fik jeg alligevel en tommelfinger opad på konteret, da jeg i forbindelse med en snak om kost, træning og sundhed viste et billede af min morgenmad. For som hamsteren pointerede, så bestod den jo udelukkende af frugt og proteiner (hvilket tilsyneladende er godt). Var der nogen, der sagde sundhedsguru?

stjernehapsPS: Nu var maden rent faktisk tilberedt af giraffen, så jeg kan ikke helt tillade mig at tage æren for den. Til gengæld sætter jeg meget stor pris på, at han ikke er for fin til at servere en Bifi-far fra morgenstunden.

3 kommentarer til “Tips og tricks til en sund start på dagen

  1. Hvor har du fået fat i den der spegepølse? Den ligner jo de der tyske tingester, man køber på Raststätte langs Autobahn (og som jeg har et mere eller mindre erkendt misbrug af).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: