Bittersød erfaringsnote #(20)13

Køre mig selv

Når du ikke kan huske, hvordan du væltede ind i det nye år, har du været for fuld. Alt, alt for fuld! Undskyld til alle, som blev ramt af mig i nat. Jeg har de bedste intentioner om snarlig forbedring.

Selvom jeg ikke kan huske farvellet til det gamle år, synes jeg faktisk, at goddaget til det nye er ret fedt. Med tømmermænd og en bombet lejlighed og en opkastlysten krop og det hele. Så med fare for sadistisk afstraffelse i form af Nemesis’ brutale smæk tør jeg godt sige, at det sgu kun kan blive skide godt, det der 2014.

alt_det_jeg_ikke_kan_huske

PS: Når du skriver køre i stedet for kære, er du for bagstiv til at skrive blogindlæg!

3 kommentarer til “Bittersød erfaringsnote #(20)13

    1. Har afhørt adskillige vidner nu og tænker, at jeg har tilstrækkeligt materiale til en grundig rekonstruktionsvideo, som jeg virkelig ikke har lyst til at se. Specielt ikke det øjeblik, hvor jeg er skræmmende tæt på at vade nøgen ind til alle gæsterne i spisestuen, fordi jeg har glemt, at jeg er blevet lagt i seng og derfor har smidt alt tøjet …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: