Noget om alvorlig overvægtsfare

Jeg har engang været til møde hos Google. Der har de bland-selv-slik til deres medarbejdere. Og hvis Google kan, så kan jeg også! I hvert fald lige i den her sammenhæng. (Jeg har dog ikke fået så meget storhedsvanvid (endnu), at jeg tror, jeg kan hamle op med Google på alle punkter).

Så i går holdt vi slikindvielsesfest på mit nye kontor. Alle os to, som indtil videre holder til på den Gamle Mønt. Jeg tænker, det er begyndelsen på noget stort, og at folk fra nu af vil flokkes til mit lille firma som fluer om et stykke syntetguf. Ellers er det nok bare begyndelsen på, at jeg selv bliver meget stor på den sliktykke måde. Det kan jeg ikke helt overskue.

Så kig forbi, hvis du er i nærheden, vil du ikke nok? Der er både smølfer og svampe og dødningehoveder og sutter og fine cellofanposer til at blande det hele i. Det koster kun dit selskab.

bland_selv_slikPS: Jeg arbejder også på at udvide sortimentet med Labre Larver og en endnu ubestemt sliksort. Foreslag til, hvad der skal være i det sidste glas, modtages med jubelcancan.

 

12 kommentarer til “Noget om alvorlig overvægtsfare

  1. Når du siger dødningehoveder, er det så dem der med halv saltlakrids og halv hindbærvingummi? Hvis ikke, så er det dem, du skal have – så kommer jeg i hvert fald på besøg!

    1. Det er både dem med halv lakrids/halv hindbær (i miniformat) og de store, salte dødningehoveder med sukker på. Og de store syrlige dødningehoveder med sukker på. Så der er lidt at vælge imellem på kraniefronten 🙂 Kom endelig og hjælp mig med at tømme krukkerne 🙂

  2. Jeg elsker alt ved dit kontor! Hvis jeg var dig, så ville jeg (KLART) gå for mini-romkuglerne (ikke dem med farvet krymmel, men de alm. små brune) 😉

    1. Søde Trine – jeg har fluks været ved slikmanden og indkøbt en håndfuld af de små, brune kugler, som nu bare ligger og venter på, at du kommer på besøg 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: