Noget om nakkefedt og min krop generelt

Bedst som jeg gik og glædede mig over, at jeg endelig havde bekæmpet helvedssmerter post fjernelse af helvedestand, viste min krop endnu en gang, hvem der er boss. Den skaffede mig nemlig en helt ny diagnose, som jeg slet ikke anede fandtes, men som i det mindste har et meget imponerende navn.

Af hensyn til sarte bloggersjæle vil jeg undgå at beskrive min spritternye sygdom i detaljer, men i stedet bare berolige med, at det ikke smitter. Og at jeg i øvrigt er i behandling. Det burde jo i sig selv være en fordel, tænkte jeg. Indtil jeg læste indlægssedlen fra apoteket og erfarede, at en mulig bivirkning ved behandlingen er, at man risikerer at få rødt, måneagtigt ansigt og øget fedt i nakken.

Med den viden i bagagen vil jeg råbe pik og skride på Roskilde. Jeg håber, vi ses. Kend mig på tyrenakken …

20140702-231203-83523828.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: