Bittersød erfaringsnote #2

Hvis man drikker alkohol, får man tømmermænd. Hvis man drikker meget alkohol, får man mange tømmermænd.

Det burde være logik for burdrankere. Alligevel kommer konsekvenserne af mine drikfældige vaner altid bag på mig. Som i morges, hvor jeg vågnede på den helt forkerte side af sindssyv i skabssengen i München med gulvlægning på øverste og to øjenbryn, der vendte hver sin forkerte vej. Og en hare ved siden af, der kunne informere mig om, at jeg havde alkosnorket hele natten, mens hun havde haft en nærdødsoplevelse – liggende på badeværelset med intenst krammende arme om toiletkummen.

Efter en omgang akut juicebriksgenoplivning begyndte jeg at kunne huske årsagen til håndværkerinvaderingen. Heldigvis er tømmermænd altid bedst, når de er dyrket godt. Og det blev de i går på tilfældig tysk homobar. Haren og jeg havde hørt rygter om, at Danmark ville vinde det der melodunte, og selvom jeg slet ikke var opdateret på, hvad der skete i den konkurrence, ville jeg under ingen omstændigheder gå glip af potentiel mulighed for at førstepladsblære mig – eller gå glip af at lege lesbisk lykkepar for en aften (med giraffens velsignelse).

Alt var lige, som det skulle være. Med storsprittede gigantdrinks, nye mandeparsbekendtskaber og våde vinderkys. Og efter en heftig fastfoodindsprøjtning begynder jeg nu at tro på, at jeg overlever i så stor stil, at jeg rent faktisk kan holde mit løfte om at stable en discokuglefest på benene for vores nye venner i København til næste år …

gt

One thought on “Bittersød erfaringsnote #2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: