Noget om hjerter og vigtige dyr

Jeg har lige nu 6186 billeder på min telefon. Når der ikke er plads til flere, bliver jeg nødt til at købe en ny. For jeg skal have dem alle sammen med mig altid. Det kaldes OCD, siger de kloge. Jeg synes slet ikke, det behøver sådan en frygtelig fin forkortelse. For mig handler det mest om, at det jo kan være livsvigtigt, at jeg kan kigge på et helt bestemt billede på et helt bestemt tidspunkt. Ellers går det galt. Som i dag, hvor jeg bare blev nødt til at fremvise billede af tvesnablet elefant på hængelås. Sådan en skal der altid være plads til i lommen.

Jeg tager mange billeder. Også mange billeder, som måske ikke er livsnødvendige i alles verden. Men det er de i min. Der er som regel ikke det store system i det. Men billederne, jeg tager, afspejler tit mit humør. I dag har temaet åbenbart været noget om hjerter og vigtige dyr. Tilfældigvis …

1elefantlaas

2ocdhjerte

3girafcykel

4gal_kunst

5streetheart

6moneyheart

7assheart

8grafittigiraf

9grafittielefant

One thought on “Noget om hjerter og vigtige dyr

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: