Noget om den blufærdige pizzamand

Bedst som jeg gik og nød opturen over at have opdaget, at pizzabakkemanden render rundt med røven bar, blev jeg så slemt skuffet, da jeg pludselig stødte på hans blufærdige fætter: den knibske pizzabakkemand – nu med underbenklæder.

Jeg giver en nummer nul med ost og pepperoni og ekstra ost og ekstra pepperoni til den venlige sæl, der kan forklare mig, hvorfor der findes to udgaver af den samme pizzabakkemand – en med og en uden bukser. Mine neuroser bryder sig bestemt ikke om det, men jeg kan muligvis lære at acceptere tingenes tilstand, hvis der findes en god grund …

blufaerdig_pizzabakkemand

fraek_pizzamand

 

6 kommentarer til “Noget om den blufærdige pizzamand

  1. srsly, pizzamanden m buksers pizza har også fået ekstra topping på. totalt detaljerig. måske er han et slags nyt sortiment fra pizzabakkeproduktionen, og nu venter vi bare på at pizzamanden uden buksers sortiment slipper op?

    1. Åh nej – tænk, hvis den bukseløse pizzamand slipper op. Det ville være en decideret skandale! Og hvorfor er der ikke nogen, der har kombineret manden uden bukser med pizzaen med ekstra topping? Det er jo to drømmescenarier på én bakke …

    1. Jeg håber, din lokale pizzapusher har valgt modellen uden underbenklæder. Han spreder altså bare meget mere begejstring end den knibske type 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: