Noget om døde duer og dårlig samvittighed

Findes der en sæson for døde duer? Jeg ser dem overalt. Ikke gråspurve eller krager eller måger, som snakker sjovt. Kun duer. Ved stranden, ved tankstationen og her til morgen på min egen vej. Den sidste kom alt for tæt på.

Synet af dem giver mig kvalme og rysteture. Og så giver de mig dårlig samvittighed helt ned i maven. Selvom det ikke er mig, der har taget livet af dem, føler jeg alligevel, det er min skyld, det er sket.

I mit næste liv vil jeg gerne lære kun at få dårlig samvittighed over de ting, jeg selv er herre over – og kun i de tilfælde, hvor jeg rent faktisk burde få dårlig samvittighed (meget vigtigt).

Alt andet er spild af døde duer …

4 kommentarer til “Noget om døde duer og dårlig samvittighed

  1. Masochisme har reelt mange forklædninger hos os ville nogle måske sige – men måske er der en skjult agenda i at tage skyld for noget for så undgår vi at tage ansvar for andre ting som vi ikke så gerne vil – det var bare en tanke, ved ikke om den duer… “hahaha”

    1. Åh nej! Ikke dem også! Hvad er det dog for en verden, vi lever i??? Gad vide, om Vestjylland er tilpas langt væk, til at jeg kan overbevise mig selv om, at DET i hvert fald ikke er min skyld …?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: