Status fra en overlever

Melder alt godt fra fjernkontoret i de varme lande. Guldfisken har ikke formået at tage livet af mig (endnu), og jeg er kun blevet stukket moderat i. Ikke mere end jeg kan holde til.

Indtil videre har jeg lært, at man ikke skal bunde fire øl på tom mave efter 10 timers arbejde i solen, og at gin tonics alligevel ser ud til at virke mod myg. Så jeg kommer hjem som en klogere, mindre bleg og forhåbentlig kun moderat bestukket type.

rawaPS: Har netop konstateret, at jeg, mens jeg har skrevet dette indlæg, har fået fire myggestik, hvoraf det ene nærmest kan kategoriseres som et tredje bryst bedømt på størrelse og udseende (men dog ikke på placering, da jeg synes, underarmen er et forholdsvis ufrækt sted (selvom det er tæt på albuen)). Dermed har jeg nu også lært, at Nemesis stadig er en sjuft!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: