Lov mig én ting

Se Hushpuppy.

Måske ikke alene, som jeg valgte at gøre. Klumpen i maven kan godt virke lidt overvældende ved siden af et tomt sæde. På den anden side er klumpen i maven svær (men ikke umulig) at dele, og måske netop derfor kan det være rart at fordøje den uforstyrret. Foran det store lærred. Meget vigtigt.

Bare lov mig, at du ser den.

IMG_5768

3 kommentarer til “Lov mig én ting

    1. Godt! Husk at mentalforberede dig på kloge børn, som rammer det ømmeste punkt i maven. Filmen sidder stadig i mig på den allerbedste ondeste måde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: