Gode dage

Der findes dage, som er gode i sig selv. Lige meget hvad der sker, vil 4. december altid være en af årets bedste. Det har den været, siden jeg lærte mig selv noget om vigtige tal, dengang min krop var et ikke særlig gammelt barn. Der er flere årsager til datoens vigtighed. For det første er den placeret i december. Plus. Så er der det med firetallet. Fire er det bedste tal. Et andet rigtig godt tal er tolv, og det næstbedste tal er tre. Hvis man dividerer tolv med tre, giver det … fire. Derfor er 4. december en helt igennem god dag.

4

PS: Nej, jeg er ikke (nødvendigvis) sindssyg. Jeg har bare et meget passioneret had/kærlighedsforhold til tal og dato.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: