Noget om dårlig tønde-timing

Delfinungen tog sine første rigtige skridt i går, mens jeg var på besøg hos den lille familie. Det var et stort øjeblik og helt vildt fantastisk at opleve.

Det sagde min søster i hvert fald. For hun oplevede det rent faktisk live modsat mig. Jeg valgte nemlig at side på tønden lige præcis i de to minutter, hvor han afviklede det banebrydende glansnummer. Der kunne jeg så sidde og trøste mig med, at jeg i det mindste kunne høre storesøs råbe i ren og skær begejstring, fordi hun havde fået lov til at være vidne til noget så stort. Min begejstring for det store, jeg oplevede på samme tidspunkt, var knap så overvældende …

Åh timing, tak fordi du altid er der for mig!

timing

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: