Den første dag i resten af mit liv

Jeg ville egentlig have skrevet om noget helt andet. Om Lederhosen, Klittrolden eller irriterende nærgående mandspersoner.

Men så skete der noget helt utroligt. Noget skelsættende, banebrydende – nærmest uvirkeligt. En oplevelse så vild, at jeg helt ærligt kan sige, at der er mit liv før og mit liv efter.

Giraffen fik en Astronaut-is med seks vingummier. SEKS VINGUMMIER! Det er jo større end at vinde i Lotto.

Først så vi de to røde. Det var enormt heldigt i sig selv. Derefter dukkede først en, så to, tre og fandeme også fire gule op.

Stor tak til vingummiindputningsmanden fra Astronaut-isfabrikken for at ændre min verdensopfattelse. Nu tror jeg virkelig på, at alt kan lade sig gøre!

20130526-203945.jpg

7 kommentarer til “Den første dag i resten af mit liv

    1. Tænk, at der findes mere end én is med seks vingummier. Jeg havde aldrig hørt om fænomenet før (ja, jeg ophøjer det lige til et fænomen). Det er jo fantastisk! Tænker, min sommer skal afsættes til at jagte min egen personlige sekspind.

  1. 6 vingummier?!? Jeg er gul og grøn og blå af misundelse. Det eneste jeg har kunnet præstere var 2 stk. på en gang, men så var de også røde. Øv altså, der må gerne snart falde 6 vingummier ned i min turban..

    1. Gør det! Jeg køber stadig løs i håbet om, at noget nyt og livsændrende sker. Tænker blå vingummi, vingummi formet som Laika – eller som en sort and:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: