Noget om held og fugle og kønsdele

Det er ikke let at finde en firkløver. Det er endnu sværere, når man opdager, at den samling planter, man så ihærdigt tæller blade på, rent faktisk er mælkebøtter.

Indrømmet, jeg er ikke verdens sejeste til sådan noget med natur. Indtil i går troede jeg for eksempel, at Djämes Braun synger, at han kigger på fugle, “når de sidder på min pik”. Og selvom sangen har nogle rimelig lumre undertoner, kan jeg da godt se, det giver mere mening, at fugle sidder på en hæk og ikke på en kønsdel.

Heldigvis føler jeg mig lige for tiden rimelig heldig sådan helt fra naturens hånd. Så jeg skrotter de ugrønne fingre op og glæder mig i stedet over det, der rent faktisk fungerer for mig. Det føles nemlig ret så skide godt, skulle jeg hilse og sige.

IMG_2949.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: