Noget om Gert og hans banjo

En gang imellem sker der det, at jeg går rundt og tror, jeg kender en langhalset type. Og så hiver han pludselig dette vidunder frem fra pladesamlingen

mig_og_min_banjo

Ingen kan vel være i tvivl om, at jeg om muligt synes endnu bedre om giraffen, efter han afslørede, at han har hang til banjo og boller med smør. Som ekstra bonus behøver jeg pludselig heller ikke gå rundt og være så flov over, at soundtracket til Jesus og Josefine i øjeblikket ligger som mest afspillede på min liste. Og fik jeg i øvrigt nævnt, at han også er den stolte ejer af Bruce Willis’ ømme udgave af Under the Boardwalk på vinyl?

Alt er skide godt!

2 kommentarer til “Noget om Gert og hans banjo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: