Sjælden serviceydelse til lumre læsere

Jeg har på det seneste opdaget et lidt skræmmende mønster i de søgeord, der leder læsere herind på bloggen. Hvordan mønstret i første gang opstod, har jeg svært ved at forstå, men det er åbenbart blevet forværret, efter jeg kom til at nævne det i et indlæg om google-søgeord. Tydelig blogbegynderfejl. For at undgå af begå samme fejl x 37 har jeg derfor samlet de pågældende søgeord i en billedfil. (Muligvis gør det ingen forskel – i det tilfælde må folk, der forstår internettet, meget gerne give mig et praj, inden tilstrømningen af lumre læsere tager helt overhånd).

Men altså, søgemønstret ser nogenlunde sådan ud:

Skærmbillede 2012-12-16 kl. 19.51.45Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har skrevet noget som helst, som vil kunne tilfredsstille de ivrige læsere i deres søgen (af den simple grund at jeg desværre/heldigvis intet ved om emnet). Derfor frygter jeg, at samtlige søgere i ovennævnte kategori bliver skuffede, når de havner her. Og jeg hader at skuffe folk. Det er noget af det værste, jeg ved. Som en lille serviceydelse har jeg derfor selv lavet lidt research på området, og guldfisken har nu oplyst mig om, at der findes både information og levende billeder af fænomenet i dette tv-program. Hvordan hun selv har fundet ud af det, melder historien intet om, men der bliver tilsyneladende ikke lagt skjul på noget, og uden af afsløre for meget kan jeg fortælle, at der efter sigende skulle foregå noget med en helikopter. God fornøjelse!

PS: Til den læser, der har googlet: ’hvilken hund har den største penis’, vil jeg gerne understrege, at der er grænser for min velvillighed inden for serviceydelser!

4 kommentarer til “Sjælden serviceydelse til lumre læsere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: