Noget om sådan en type #3

Tilsyneladende er jeg typen, der render rundt med et ekstra sæt trusser i cowboybuksen.

Jetlag og arbejdstravlhed har været skyld i generel omtågethed de sidste par dage, og min krop har ikke helt været sig selv, siden jeg kom hjem fra New York. Derfor undrede det mig ikke, da jeg konstaterede en form for knude på min knæskal tidligere i dag. Jeg havde dog for travlt til at undersøge sygdomstilstanden nærmere.

Det var dumt. For det betyder, at jeg hele dagen har rendt rundt med et styks brugt og gennemsnitskinky underbeklædning, som sandsynligvis er rejst et sted fra overlåret og ned forbi knæet mod udgangen til frihed. Underbuks valgte at afstøde sig selv midt i offentlig metro. Jeg forsøgte at dræbe skammen ved at berolige mig selv med, at det trods alt ikke skete til dagens kundemøde. 

Alting kan heldigvis altid blive endnu værre!

2 kommentarer til “Noget om sådan en type #3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: