Der findes to slags mennesker …

Når vi alligevel er ved toiletvanerne, så kan vi da lige så godt lave en naturlig overgang til teorien om, at der findes to slags mennesker i denne verden – dem, der aldrig bruger toiletbørsten på deres arbejdsplads, og dem, der bruger den til at slette de andres spor, så man ikke selv risikerer at blive forvekslet med den skyldige.

Det er en ret så ydmygende tjans at være en sletter på andres vegne – men dog marginalt mindre ydmygende end at overlade toilettet til en kollega med ordene: ‘Ja, det var altså ikke mig’.

Nu, hvor det åbenbart er slået fast, at jeg er lige lovligt ordentlig på kummen, er det vist ingen hemmelighed, hvilken kategori jeg hører til. Man ved vel egentlig også kun, at den sidste kategori findes, hvis man selv hører til den. De andre render forhåbentlig rundt i god tro om, at det er toiletfeen, der kommer forbi og sletter deres spor, og ikke en stakkels, ydmyget kollega …

toilet_brush_motherfucker

One thought on “Der findes to slags mennesker …

  1. Det er simpelthen så klamt. Fatter ikke hvordan folk kan få sig til at sprøjtelakere hele kummen og bare dampe af helt uden skrupler. Jeg tilhører kategori nr. 3: Den der sætter en hemmelig undersøgelse i gang med målet at finde synderen og stille ham/hende til offentlig spot og spe:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: