Noget om bøger

Jeg debuterede som forfatter i 2016 med romanen VI VAR ENGANG. Bogen handler om 27-årige Mille, som er faret vild i sin egen verden. Det er en tragikomisk historie om kaos, kærlighed og kampen for at acceptere sorgens skygge.

Du kan læse et uddrag af den herunder. Hvis du vil læse endnu mere, kan den købes her.

VI VAR ENGANG – SMAGSPRØVE

vi_var_engang

 

I 2017 udgav jeg DEM DER GRINER MEST – OM PRÆSTATIONSRÆS OG GLÆDEN VED IKKE AT VÆRE DEN BEDSTE TIL ALT.

Bogen er skrevet som en kærlig hilsen til alle de børn og unge, der farer vild i præstationsræset og har svært ved at finde deres plads. Gennem en række casehistorier og mine egne erfaringer forsøger jeg at tegne et portræt af præstationssamfundet og give gode råd til, hvordan du kan indstille jagten på det perfekte og i stedet gå efter at lave det, der gør dig glad.

Bogen kan købes her. Jeg holder også foredrag om emnet. Skrive til pia@ekadanta.dk for at høre mere.

forside

 

Min første børnebog, FÆTTERLØJSERNE OG SAGNET OM DEN STYGGE STRIGLE handler om fætrene Viktor på 10 og Frede på 11. Sammen med den mystiske Emma forsøger de at bekæmpe en gruppe lokale bilbøller, og undervejs finder ud af, hvad ægte mod og sammenhold betyder.

Bogen kan købes her – og forhåbentlig kommer der flere historier om Fætterløjserne i fremtiden.
Fætterløjserne Forside

 

FODSPOR I SNE handler om 13-årige Olivia, som er så hæmmet af angst, at hun ikke har været uden for en dør i flere måneder. Da hendes mormor pludseligt før, flytter hendes morfar ind hos dem. De to udvikler et helt særligt venskab, der med tiden hjælper Olivia ud af angsten og tilbage til hverdagen igen.

Bogen er skrevet for at nedbryde fordomme og sprede viden om angst til kammerater, lærere og familiemedlemmer. Samtidig håber jeg, at børn med angst kan spejle sig i historien, så de ikke føler sig alene med deres angst. Bogen kan købes her. Jeg holder også foredrag om emnet. Skriv til pia@ekadanta.dk for mere information.

 

forside_fodspor_i_sne